Ana SayfaDonanım2010 MacBook Air, Pro ve iMac için EFI Firmware Güncellemesi

2010 MacBook Air, Pro ve iMac için EFI Firmware Güncellemesi

Apple 2010 MacBook Air, MacBook Pro ve iMac ler için EFI Firmware güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile 2010 model Maclere Lion İnternet Kurtarma seçeneği gelmiş oldu. Elma menüsünden yazılım güncelleme seçeneği ile veya direk Apple in destek sitesinden indirilebilen güncelleme tüm kullanıcılara öneriliyor. Sisteminizde kararlılık acısından ciddi bir sorun yoksa güncellemeyi yüklemek için birkaç gün beklemenizi tavsiye ediyorum. Önce birileri yüklesin, sorun yoksa biz de yukleyebiliriz :) modellere göre güncelleme açıklamaları şöyle;

MacBook Pro

Bu güncelleme 2010 basında çıkan MacBook Pro modellerine bir internet baglantisi uzerinden Lion Kurtarma secenegini ekler.

MacBook Air

Bu güncelleme 2010 basında çıkan MacBook Air modellerine bir internet baglantisi uzerinden Lion Kurtarma secenegini ekler ve bilgisayarin derin uykudan uyanmasi aninda power dugmesine basildiginda yasanabilen yeniden baslama sorununu cozumler.

iMac

Bu güncelleme 2010 basında çıkan MacBook Pro modellerine bir internet baglantisi uzerinden Lion Kurtarma secenegini ekler.

Lion internet kurtarma seçeneği Lion ile tanıtılan, herhangi bir olumsuz durumda sistem başlarken işletim sistemini direk olarak Apple serverlerinden indirmeye yarayan ve tatsız bir olay sonucu kullanıp oldukça yararlı olduğunu tecrübe edindiğim bir özellik. Eski Modellere bu sekilde destegini sürdürdüğü için Apple ‘a teşekkürler.

20120208-100339.jpg

1 Yorum

Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kaan
Kaan
12 yıl önce

Tavsiye ederim. Mac’i açarken option tuşuna basılı tutup Sistem diskini seçtiğimiz bölümde wifi seçin diye gözüküyor.

Son Yazılar